Contact | Colofon | Disclaimer
 
 

Speeltuin commissie

De speeltuincommissie Rhenoy valt onder de VDR. De commissie zorgt voor de aanschaf en het onderhoud van de speeltoestellen. Van elk speeltoestel wordt er een logboek bijgehouden. De toestellen worden dus regelmatig gecontroleerd. Ook zorgt de commissie ervoor dat de speeltuin er netjes en verzorgd uit blijft zien.

Gemeente Geldermalsen heeft een ‘platform speelplekken gemeente Geldermalsen’ opgericht. Het platform is een samenwerkingsverband van alle speelplekkenorganisaties in de gemeente Geldermalsen. Organisaties die zich richten op de speelvoorzieningen voor kinderen en jeugdigen vormen samen het platform. De speeltuincommissie heeft regelmatig informatieavonden van de gemeente met de andere speeltuinverenigingen. Ook is er contact met de gemeente over de speeltuin, bijvoorbeeld over het hek om de speeltuin of de prullenbakken.

De speeltuincommissie organiseert ook andere activiteiten voor de kinderen, zoals een lampionnenoptocht, carnaval of een spelletjesmiddag. Ook nemen ze deel aan landelijke acties zoals de Nationale Straatspeeldag en NL DOET (de grootste vrijwilligersactie van Nederland).

Klik hier voor meer informatie over de speeltuin.