Contact | Colofon | Disclaimer
 
 

Bejaardensoos Rhenoy en omstreken

De bejaardensoos is een vereniging bestaande uit ouderen uit de omliggende dorpen, met leden uit Rhenoy, Acquoy, Gellicum, Rumpt, Beesd en zelfs uit Leerdam, waar ouderen vanaf 55+ iedere dinsdagmiddag welkom zijn.

Bij ons kunt u terecht voor een gezellig praatje aan de koffietafel, er wordt op verschillende tafels Rummicub gespeeld, er is een klaverjastafel, amerikaans en gewoon jokeren en nog veel meer...

U bent iedere dinsdagmiddag welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur in de kleine zaal aan de achterzijde van dorpshuis de Betuwepoort in Rhenoy. De koffie en thee staan altijd klaar!

Ook kunt u op dinsdagmiddag altijd binnen lopen voor de bibliotheekkast om een boek te ruilen of voor postzegels en kaarten voor felicitatie, beterschap, condoleance. Of voor cadeauenveloppen en andere presentjes, gemaakt door de dames van het bestuur.

Om de paar weken organiseert het bestuur ook een Bingo met leuke prijzen en hebben we het jaarlijkse reisje. In het najaar wordt er jaarlijks een grote verkoopmiddag gehouden met prachtige prijzen van onze vele sponsoren. En we sluiten het jaar af met een gezellig kerstdiner i.s.m. met de Dominee en Pastor.

Kom eens gezellig binnenlopen en kijk of je het ook leuk vind....Je bent altijd van harte welkom!

U kunt altijd contact opnemen met de dames van het bestuur als er nog vragen zijn.

Lia Bos                               0345 616631
Annelies Pijnenburg           0345 849386
Anita Temminck                  0345 682971

Misschien tot snel!