Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Kerstmarkt Rhenoy 2017

Kerstmarkt Rhenoy 2017

Op 16 december aanstaande organiseert Stichting Opwaarts een sfeervolle kerstmarkt in en rondom dorpshuis De Betuwe Poort te Rhenoy.

Ben je op zoek naar een bijzonder kerstcadeau, iets leuks voor in huis, een mooie tas of heerlijke chocolade? Neem dan voldoende contant geld mee, want op de kerstmarkt kun je je hart ophalen!
En je hoeft niet naar huis voor het avondeten, want er zijn heerlijke wafels, erwtensoep, broodjes Unox en verse oliebollen te verkrijgen! Naast de gebruikelijke consumpties ontbreken uiteraard ook de warme chocolademelk en glühwein niet. Geniet van de sfeer en muziek die je alvast in de kerststemming brengt. Vanuit de Stichting worden er loten verkocht die tijdens het draaien van het Rad van Avontuur kans geven op aantrekkelijke prijzen.

Om de winterpret compleet te maken is er ook een schaatsbaan aanwezig!  (Schaatsen zijn aanwezig in diverse maten). Verder is er een springkussen, kan er geschminkt en geknutseld worden en is er een enveloppenkraam.

Wij zien je graag op zaterdag 16 december tussen 16:00 en 21:00 uur.  De toegang is gratis.

Het is nog mogelijk om je aan te melden als standhouder voor de kerstmarkt. Wil je contact opnemen, doe dat dan via Wendy Weernekers (06-48760023).

Kijk voor meer informatie ook op facebook:  www.facebook.com/KerstmarktRhenoy

NB: Stichting Opwaarts bestaat sinds 1981 en haar bestuur beheert het dorpshuis van Rhenoy. Om extra inkomsten te genereren moeten financiële middelen voor o.a. onderhoud en vaste lasten middels eigen initiatieven worden verkregen. Daarom willen wij dit jaar een gezellige kerstmarkt organiseren voor jong en oud!