Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Weer meer deelnemers aan het Koningsdagontbijt!

Weer meer deelnemers aan het Koningsdagontbijt!

Op 27 april heeft weer een groter aantal dorpsgenoten deelgenomen aan het Koninklijke Dorpsontbijt. Het was een enorme opkomst met deelnemers van weleer en nieuwe inwoners. We mogen het gerust een geslaagd evenement noemen.

Voorafgaand aan het ontbijt gingen de kinderen uit Rhenoy op hun versierde fietsen op pad om iedereen eraan te helpen herinneren naar het ontbijt te komen. Na een mooie tocht, die dit jaar ook de Oudenborch voor het eerst aandeed, werden ze opgewacht door de "Koning, Koningin en secretaris" die het defilé afnamen en de deelnemers beoordeelden.

De gebakken spek en eieren hadden een stevige aantrekkingskracht. Veel mensen gingen een tweede of derde keer langs het buffet voor een glaasje verse jus, croisantje, broodje, yoghurtje of fruit. Goed te zien hoe eenieder het zich liet smaken. En met een volle maag is het natuurlijk veel lekkerder Bingo spelen! En dat deden de kids vol overgave. Het werd een koninklijke bingo met geldprijzen en prijzen van Lic en Route88.

Komend jaar viert de huidige oranjecommissie haar lustrum en neemt zij, zoals vooraf aangegeven, afscheid als organisatie. Gelukkig is dit jaar al een groep enthousiaste dames opgestaan die het stokje dan overnemen. Komend jaar zetten we samen een onvergetelijke Koningsdag neer, ben jij er ook (weer) bij?

Deze Koningsdag heeft Patrick Balleur weer geweldige foto's gemaakt, waarvoor dank!