Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Stem nu op Rhenoys leefbaarheidsinitiatief (2016/2017)

Rhenoys initiatief ‘Kleuters spelen op een eigentijds plein’ genomineerd voor het leefbaarheidsbudget van de gemeente Geldermalsen

Onze basisschool, de Bloeiende Betuwe, maakt kans op €10.000,- uit het leefbaarheidsbudget van de gemeente Geldermalsen. Samen met 11 andere initiatieven zijn wij genomineerd. Slechts aan 5 initiatieven wordt op basis van het aantal uitgebrachte stemmen de aangevraagde subsidie toegekend. Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk stemmen op ons initiatief uit te brengen!

HET INITIATIEF
Het kleuterplein van onze Rhenoyse basisschool is drastisch aan een grote opknapbeurt toe. Veel speeltoestellen zijn afgekeurd en ook het straatwerk, de groenvoorziening en het hekwerk zijn aan vernieuwing toe. Dit vraagt om een grote investering waarbij eigenlijk nauwelijks financiële middelen voorhanden zijn.

Alleen met deze subsidie is het mogelijk om het kleuterplein rigoureus aan te pakken. Zonder deze subsidie blijft het helaas beperkt tot het vervangen van enkele toestellen. Daarom wordt alles in het werk gesteld om deze subsidie binnen te halen, zodat na de voorjaarsvakantie daadwerkelijk een start kan worden gemaakt. Maar dit kan de school niet zonder de hulp van elke Rhenoyse dorpsgenoot!

STEM OP RHENOY
Er kan online worden gestemd vanaf vandaag tot en met dinsdag 3 januari 2017 door elke inwoner van de gemeente Geldermalsen vanaf 12 jaar middels het ingeven van je BSN-nummer. Help jij  mee met het realiseren van een mooi speelplein voor onze kinderen? Breng dan nu hier je stem uit of vul dit formulier in en lever het in bij familie Van Stappershoef, Lingedijk 34.

KLIK HIER OM ONLINE TE STEMMEN (kies ‘Kleuters spelen op een eigentijds plein’)

DEUR-AAN-DEUR ACTIE
Vanuit de school zullen de kinderen, vergezeld door ouders, de deuren langsgaan om iedereen te overtuigen van het belang om te stemmen. Er zal worden gevraagd om ter plaatse een formulier in te vullen; alle formulieren zullen zorgvuldig worden verwerkt.

Jouw stem is belangrijk. Laat deze niet verloren gaan en steun de school en onze kinderen om het plein te realiseren!

Foto's plein in huidige staat, verpauperd met afgekeurde toestellen...

 
 
Nieuws