Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

NLDoet in Rhenoy, help je mee?

Beste dorpsgenoot,

Met de traditiegetrouwe landelijke actie NLDoet in maart kan veel werk voor o.a. het verenigingsleven worden verzet. Belangrijk werk dat normaal (veel) geld kost. Deze jaarlijkse actie (gepromoot vanuit het Oranje Fonds) is erop gericht dit te doen met zoveel mogelijk vrijwilligers die op lokaal niveau de handen uit de mouwen willen steken én er een gezellige dag van weten te maken. Volgende week vrijdag en zaterdag, 11 en 12 maart, is het weer tijd voor deze grootste vrijwilligersactie van Nederland.

In Rhenoy betreft het voornamelijk zaterdag 12 maart. Dan wordt er gezamenlijk in en rondom ons dorpshuis en de speeltuin geklust. Denk hierbij aan schoonmaak, tuinieren, snoeien, kleine reparaties, etcetera, etcetera.

Meld je svp ook aan, zodat vele handen veel dankbaar werk kunnen verzetten! Doe dit svp op tijd dan kunnen de organisatoren van tevoren een gedegen taakverdeling opstellen en blijft er op zaterdag genoeg tijd over voor de verschillende klussen.

Aanmelden kan bij Stichting Opwaarts (bij Richard Lenters, 06 1306 4282) of de Speeltuin Commissie (bij Frido van Orden).

Mailen kan ook naar dorpshuis@rhenoy.info of speeltuin@rhenoy.info  

Wij hopen veel enthousiaste “doeners” te mogen verwelkomen. Wij zullen tevens voor de inwendige mens zorgen; koffie, thee, fris en broodjes! 
Bij vragen svp ook gewoon mailen of bellen hoor.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Stichting Opwaarts, dorpshuis de Betuwe Poort
Speeltuin commissie VDR, speeltuin de Speelberg