Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Schoonheidssalon Jolanda viert haar 15 jarig jubileum!

Schoonheidssalon Jolanda viert haar 15 jarig jubileum!

Op zaterdag 6 juni van 11.00 tot 16.00 uur zet schoonheidssalon Jolanda de deuren open om iedereen kennis te laten maken met haar salon.

Het is namelijk in de maand juni alweer 15 jaar geleden dat zei voor zichzelf begon. Jolanda is naast schoonheidsspecialiste ook pedicure, visagiste en ze geeft Hotstone massages. U kunt er terecht voor allerlei verschillende behandelingen, of u alleen uw wenkbrauwen geëpileerd wilt hebben, uw benen laten ontharen of u wilt heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling: dit kan allemaal!

Schoonheidssalon Jolanda werkt met het Duitse merk Alcina Cosmetics. Alcina doet wat het belooft en heeft producten in verschillende prijsklasse zodat er altijd voor iedereen een geschikt product is. Jolanda werkt met zowel de gezichtsverzorging als de make-up van Alcina.

Op zaterdag 6 juni is de vertegenwoordigster van Alcina aanwezig om productadvies te geven. Natuurlijk staat er die dag een hapje en een drankje voor u klaar en krijgt u een leuk presentje.

Deze dag krijgt u 15 % korting op de make-up van Alcina! Wilt u meer informatie en/of een afspraak maken kom dan gezellig langs op zaterdag 6 juni of bel: 0345-682832.

Schoonheidssalon Jolanda is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 en op maandag, dinsdag en woensdag avond van 19.00 tot 21.00 en is gevestigd op Lingedijk 104 in Rhenoy.

Volg Schoonheidssalon Jolanda op Facebook