Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Miss Rhenoy 2015 bekend!

Tijdens de 21e Veldtoertocht van Rhenoy werd op 18 januari Miss Rhenoy 2015 bekend gemaakt. Miss Rhenoy 2015 is de (bijna) 17 lentes jonge Kaylee Helweg. Geboren en getogen in Rhenoy zal zij in 2015 de ambassadrice zijn voor Rhenoy.

Kaylee is een spontane knappe meid die van aanpakken weet. Naast haar opleiding draagt zij, samen met haar zusje, thuis haar steentje bij in de huishouding. Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan blijkt uit het feit dat ze in de (horeca-)voetsporen treedt van haar ouders en familie. In haar vrije tijd werkt zij namelijk bij het Voorhuys in Beesd en hier was ook haar moeder jaren werkzaam. De bijnaam van Kaylee is daar dan ook Fioontje.

Toch liggen haar ambities in een andere richting. Kaylee volgt op KW-1 College in Den Bosch de HTV/P opleiding. Dit staat voor Handhaving Toezicht Veiligheid /Politie. Deze opleiding is de opstap naar de Politie Academie. Doordat ze nu de vooropleiding volgt kan ze daarna de opleiding op de Politie Academie in 2 jaar afronden. Haar uiteindelijke doel is lid te worden van de bereden politie. Zo kan ze van haar grote hobby, paarden, haar beroep maken en een droom verwezenlijken.
Naast de paarden heeft Kaylee nog andere hobby's. Zo is ze erg sportief, gaat graag uit met vriendinnen en haar vriend Jordy. Ze houdt ervan om in een klein, gezellig dorp te wonen en actief bezig te zijn. Ze vindt het 'supergaaf' dat ze is uitgekozen om Miss Rhenoy te zijn en ziet uit naar de feestweek met de Wielerronde en playbackshow. Ze heeft geen enkele moeite met publiek optreden, praat gemakkelijk en is spontaan.

Met zoenen van Klaas van Leeuwen, voorzitter van de wielerronde, en de sjerp Miss Rhenoy 2015 uit handen van Miss Rhenoy 2014, Marlou Okkerse, heeft Rhenoy ook dit jaar weer een perfecte Miss gekregen.

Miss Rhenoy 2015

Foto: Betuwefotograaf.nl (Marinus de Keyzer)