Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Koningsdag 2014 Rhenoy

Koningsdag 2014 Rhenoy

Natuurlijk vieren we de eerste Koningsdag op gepaste wijze in Rhenoy. Na de troonwisseling van afgelopen jaar zetten we een aantal tradities voort maar voegen ook nieuwe toe. Let op: voor het reveillerijden en dorpsontbijt moet je je vooraf aanmelden! 

 

 

Programma

08.30 uur Vlag en Reveillerijden Hijsen van de vlag en start reveille rijdenKinderen melden zich vooraf aan en krijgen een persoonlijk startnummer, dat ze op de fiets en hun kleding bevestigen. Daarmee doen ze mee met de wedstrijd: wie is het Koninklijkst versierd en aangekleed?

09.00 uur Ontvangst De koning van Rhenoy en zijn gevolg bewonderen de deelnemers en hun fietsen tijdens een heus defilé.

09.15 uur Dorpsontbijt Na het reveillerijden staat het dorpsontbijt klaar voor jong en oud. Opgeven vooraf is noodzakelijk i.v.m. inkoop (zie onderaan). Tijdens het ontbijt kan je je (met een team) inschrijven voor het jeu de boules toernooi. Ontbijt is gratis.

10.00 uur Prijsuitreiking Elk kind wint, de mooist versierde fietsen en kinderen krijgen een extra verrassing van de Koning van Rhenoy!

10.30 uur Jeude boules en vertier start jeu de boules Koningsdag Tournooi en diverse andere activiteiten voor jong en oud. Op het grote scherm is het bezoek van de Koninklijke familie aan Graft-De Rijp en Amstelveen te volgen. Tevens is er lunch van de BBQ, buitenbar op het gezellige Koningsterras en muziek van onze DJ. Lunch en consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

We vragen je je vooraf aan te melden als je meedoet met het reveillerijden en/of het ontbijt, zodat we met de inkoop rekening kunnen houden. Aanmelden kan via het online formulier. Een week voor Koningsdag ontvang je jouw startnummers.

Je kan het programma downloaden via deze link