Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Onze basisschool krijgt predicaat 'Excellente school 2013'!

Onze openbare basisschool ‘De Bloeiende Betuwe’ in Rhenoy werd deze week blij verrast met de toekenning van het (landelijke) predicaat ‘Excellente school 2013’. De Bloeiende Betuwe is daarmee de enige school die in de regio Rivierenland de titel 'excellent' het komende jaar mag voeren. Een prachtige waardering voor de kwaliteit van onderwijs die op deze school geboden wordt en het team wat daarvoor verantwoordelijk is.

Het predicaat werd in Amsterdam uitgereikt aan directeur Frank Koelen door premier Mark Rutte en staatssecretaris Sander Dekker. De minister-president reikte in totaal 76 predicaten uit, waarvan 28 aan basisscholen door heel Nederland. En daar is onze school er nu 1 van!

Ook het gemeentebestuur van Geldermalsen is bijzonder verheugd over dit succes van ‘De Bloeiende Betuwe’. Reden voor wethouder Wim Hompe om namens het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad persoonlijk het team te feliciteren. Een felicitatie die uiteraard vergezeld ging van een mooie taart voor het team en lekkere soesjes voor alle leerlingen.

Directeur Frank Koelen ontvangt uit handen van Mark Rutte en Sander Dekker het predicaat Excellente School 2013

Op de foto: directeur Frank Koelen van OBS De Bloeiende Betuwe ontvangt het predicaat Excellente School 2013 van Sander Dekker en Mark Rutte