Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Spannend kersttoernooi biljartclub

Spannend kersttoernooi biljartclub

Alle deelnemers moesten 4 partijen spelen, dus donderdag en vrijdagavond werd er tot in de late uurtjes nog gestreden om de kwartfinale van zaterdag te halen. Biljarten is een sport waarbij je de zenuwen in bedwang moet houden, rustig moet kijken hoe je de bal wil spelen, wat de beste manier is, via de lange of toch via de korte band, met of zonder, links of rechts effect, en dat viel bij sommige niet mee.

Zaterdag iedereen weer om 11.00 uur aanwezig voor de kwartfinales, uiteindelijk bleven er 4 spelers over voor de halve finale, deze moesten gespeeld worden door Gijs van Zwieten tegen Jacques Westbroek en Hans Jansen tegen Roel van Stappershoef, ook dit werd weer een spannende strijd waarbij Roel en Gijs de zenuwen het beste in bedwang hielden.

Na een spannende finale is uiteindelijk Roel van Stappershoef kampioen van Rhenoy geworden en bleef de wisselbeker, die vorig jaar door Jeroen gewonnen was, weer een jaar in de familie. Roel, gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Tot slot willen wij Leen en Jopie Temmink bedanken die zelfs tot in de late uurtjes voor de hapjes en drankjes zorgden, het was weer een geslaagd en gezellig toernooi.

Wie ook belangstelling heeft om te biljarten, kom een keer langs op donderdagavond in de Betuwe Poort.

J.W.