Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Nieuwe beheerders dorpshuis de Betuwe Poort

Nieuwe beheerders de Betuwe Poort

Ons dorpshuis de Betuwe Poort heeft per 1 januari 2014 een nieuw beheerdersechtpaar: Fijnard en Yvonne Pellicaan uit Beesd. "We zijn erg blij met onze nieuwe beheerders", vertelt Roel van Stappershoef, voorzitter van Stichting Opwaarts (het dagelijks bestuur van het dorpshuis). "Ze zijn heel enthousiast en hebben een goede kijk op de sociale functie van het dorpshuis in combinatie met die van een partycentrum."

Fijnard en Yvonne zijn geen onbekenden in de regio. Al meer dan tien jaar runnen zij met hun bedrijf PartyPoint partyservice & catering succesvol de Dorpskring in Beesd. “Dat succes is volledig toe te schrijven aan de inzet van ons gehele team”, vertelt Fijnard. “Dankzij hen zijn wij nu in staat om onze bedrijfsactiviteiten uit te breiden met het beheer van de Betuwe Poort en wij willen dit team nu ook graag verder versterken met enthousiaste medewerkers. Steeds vaker moesten wij klanten met grotere gezelschappen telleurstellen vanwege ruimtebeperking in de Dorpskring. Nu hebben we er een uitstekende locatie bij voor grotere bijeenkomsten en partijen, ook wat betreft parkeergelegenheid. Het is een goed uitgeruste locatie in een prachtige Betuwse omgeving en of het nu een bruiloft, receptie, personeelsfeest of vergadering is, voor groepen van 25 tot 300 personen kunnen we de zalen naar wens indelen en aankleden. Met PartyPoint kunnen we daarbij voorzien in een culinair aanbod van uiteenlopende buffetten, koffietafels en diners. Ons aanbod is nu van A tot Z compleet.”

Vanzelfsprekend spreekt ook de voor hen herkenbare dorpse mentaliteit van Rhenoy erg aan. “We kijken er nu al enorm naar uit om de inwoners en andere bezoekers van de Betuwe Poort een warm, sfeervol en betrokken gastheerschap te laten ervaren”, aldus de enthousiaste nieuwe beheerders.

Geïnteresseerden die nu al bij Fijnard en Yvonne willen reserveren voor 2014, of zich graag bij het team willen voegen, kunnen contact opnemen via e-mail info@partyservicepartypoint.nl of bellen naar 0345683874 of 0642415211.

Op de foto: het bestuur van Stichting Opwaarts feliciteert de nieuwe beheerders