Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

geslaagd dorpsfeest

geslaagd dorpsfeest

Zeer geslaagde feestweek Rhenoy

 

Met bijzonder veel plezier kunnen we terugkijken op een prachtige feestweek in Rhenoy.

Woensdagmiddag was er een spectaculair programma in elkaar gezet voor de kinderen met het thema “boeren”.  Oa boerengolf en koe melken stonden op het programma. Letterlijk en figuurlijk Rhenoy tussen het hooi! Kids genoten in en rondom de feesttent van alle activiteiten.

Woensdagavond werd al voor aanvang besloten om de bbq binnen te zetten ivm het slechte weer. Het eten en drinken smaakte er niet minder door!

Donderdag werden de 55+’ers vermaakt met een open eettafel en gezellig middagprogramma.’s Avonds was het de tijd voor de Bingo ballen. Spanning voor de deelnemers, wie zou de hoofdprijs winnen! Tussendoor was er nog tijd voldoende om met elkaar te kletsen over van alles en niks. Gezelligheid dus!

Vrijdagavond was er natuurlijk de traditionele playbackshow. Met een hoog aantal deelnemers op de lijst werd het voor de jury niet makkelijk om winaars te bepalen. De sfeer was erg goed, leuk dat er ook veel mensen  komen kijken die niet rechtstreeks betrokken zijn bij de kids.

Zaterdag was het na afloop van de spannende wielerronde goede weer om de tent in te duiken waar Het Hollandse uurtje van start ging. Leuke muziek en zelfs een dik halfuur een livezanger die de aanwezigen los wist te krijgen, voetjes van de vloer! Aansluitend begon de coverband (De Directie) met hun optreden. Tijdens het steeds voller lopen van de tent werd er een topsfeer neergezet.  De avond kon niet lang genoeg duren!

Met zeer veel  dank aan alle vrijwilligers die de hele week hebben meegeholpen met alle bezigheden. Top! Duidelijk is dat Rhenoy springlevend is!

 

VDR/ Dorpsfeest comité