Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Help mee met veilige schoolroute

Help mee met veilige schoolroute

Hallo!

Wij, als leden van de werkgroep dorpsplan Rhenoy, vragen u om een stem uit te brengen op het inititiatief “klompen(Toe)pad” Rhenoy. Hiermee kunnen we nl. mogelijk subsidie verkrijgen!

Dit is een van de vele initiatieven die wij als dorp willen gaan ontplooien.

Het klompen(Toe)pad hebben we ingediend bij de landelijk actie “Kroonappels” van het Oranjefonds. De vele reclamespotjes heeft u vast al wel voorbij zien komen of ervan gehoord.

We zijn als klein Betuws dorp op zoek naar de gelden die de aanleg van zo’n klompenpad met zich meebrengen. Uw stem op dit project zou de financiën een mooie impuls geven bij het realiseren ervan. Met uw stem op dit project, kunnen wij straks de mouwen opstropen en onze schouders eronder gaan zetten!

Stem dit weekend: van vrijdag 15 maart (9.00 u) tot/m zondag 17 maart (20.00 u), via  http://browse.kroonappels.nl/initiatieven/geldermalsen/buurt.html

Hierbij maakt u de keuze : Klompen(toe)pad Rhenoy

Met uw stem maakt u zich, samen met vele anderen, sterk voor:

  • Een veilige, alternatieve route voor basisschoolleerlingen van en naar school 'De Bloeiende Betuwe'
  •  Een wandelroute met een natuurlijke uitstraling, dwars door het prachtige Betuwse landschap. Prachtig om te wandelen, voor iedereen. Ook voor u!
  • Cohesie/samenwerkings/interactie-project tussen jong en oud, landeigenaren en de gemeente Geldermalsen. Eigen verantwoordelijkheid nemen op een verantwoorde manier.
  • Natuureducatie in praktijk: het aanplanten van hoogstamfruitbomen door de jeugd, onderhoud en fruitpluk ervan. Expertise wordt overgedragen door inwoners met veel kennis van zaken.
  • Herstel van het historisch“Toepad” in Rhenoy dat door de ruilverkaveling van de vorige eeuw is verdwenen en een eventuele uitbreiding ervan.
  • De mooiste“Kroonappel” van de West-Betuwe!!

Namens iedereen die hier ook de “vruchten van gaat plukken”: hartelijk dank voor uw stem!

P.S. U kunt ons nog meer steunen door deze stem-uitnodiging ook door te sturen naar familie en vrienden. Een prachtige Betuwse wandeling ligt immers in het verschiet, voor iedereen die ons steunt!