Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Miss rhenoy 2013

Miss rhenoy 2013

-Miss Rhenoy 2013-

 Afgelopen zondag 20 januari werd tijdens de 19e Veldtoertocht van Rhenoy Miss Rhenoy 2013 gepresenteerd door onze voorzitter Klaas van Leeuwen.

De uit Rhenoy afkomstige Miss is de 19 jarige Michelle Okkerse. Michelle is in Meteren geboren en woont met haar familie sinds 2011 in Rhenoy op de Lingedijk. Ze heeft het prima naar haar zin en vindt Rhenoy erg gezellig. Ze is nu al actief binnen de VDR en heeft al snel contacten gelegd met dorpsgenoten. In Deventer volgt ze de Studie Interieur Design en ze wilt zich specialiseren in Woninginrichting en Verkoopstyling (inrichting van huizen om deze verkoopklaar te maken).

Haar hobby’s zijn het werken met paarden en stappen met vriendinnen. Ze is vaak in ’t Pandje te vinden in Geldermalsen.

Om haar studiegeld aan te vullen past ze regelmatig op.

Tijdens een afterparty van Boer zoekt Vrouw is Michelle gevallen voor de charmes van een jonge boer. Hij komt geregeld met een grote trekker uit Lopik naar Rhenoy en soms is het zo gezellig dat hij hierdoor het pontje mist.

Ze vindt het leuk om gekozen te worden tot Miss Rhenoy. Dit is iets nieuws voor haar en als ze in de belangstelling staat heeft ze daar geen probleem mee.

Michelle kreeg de sjerp van Miss Rhenoy 2013 omgehangen door Miss Rhenoy 2012 Maartje Wiggelinkhuijsen. Het bestuur weet zeker dat ze een goede opvolgster hebben gekozen als ambassadrice voor Rhenoy en wenst Michelle veel geluk met haar nieuwe functie en haar optreden tijdens de feestweek in mei.

voor foto's zie de foto's van de 19e Veldtoertocht op deze website