Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

sloelclub zoekt bestuurslid

Normaal  gesproken schrijf ik een stukje en daarin vraag ik of er nog mensen interesse hebben om lid te worden van de sjoelclub.

 

Nu ontstaat er echter  een ander probleem. Aan het einde van dit jaar ga ik na twintig jaar sjoelen, waarvan tien jaar als bestuurslid stoppen met de sjoelclub. Daarom vraag ik of er mensen zijn die de sjoelclub een warm hart toedragen om het bestuursstokje van mij over te nemen. Het is een hecht clubje mensen en het zou jammer zijn als er niemand gevonden wordt voor deze groep  om de sjoelavonden te verzorgen.

 

Een keer in de twee weken sjoelen wij op maandagavond van half acht tot tien uur. De zomermaanden is er geen sjoelen. Het schema voor de avonden wordt in overleg met de leden samengesteld. Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de sjoelclub neem dan even contact op met mij of met het bestuur van de VDR.

 

 

Ben Viscer

(0345-682036)