Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Miss Rhenoy 2012

Miss Rhenoy 2012

-Miss Rhenoy 2012-

 Tijdens de 18e Veldtoertocht van Rhenoy op 15 januari is Miss Rhenoy 2012 voorgesteld aan het publiek. Miss Rhenoy 2012 is niemand minder dan Maartje Wiggelinkhuijsen. Maartje werd naar de Betuwepoort in Rhenoy gereden in een prachtige Landrover van Coen Gilhuis. Bij de Betuwepoort werd zij ontvangen door de voorzitter van de Stichting Wielerronde Rhenoy, Klaas van Leeuwen en Miss Rhenoy 2011, Peggy ten Tuynte. Van haar kreeg Maartje de sjerp Miss Rhenoy 2012 omgehangen. Maartje is geboren en getogen in Rhenoy. De hele familie Wiggelinkhuijsen is altijd zeer betrokken bij het sociale leven in Rhenoy. Haar vader Hartrijk en Opa Jan, beiden veel te vroeg overleden, stonden ook altijd voor iedereen klaar. Zo ook de rest van de familie. Maartje is altijd actief en doet overal aan mee. Dit jaar zal ze echter zelf geen kandidate zijn bij de playbackshow maar zal wel als Miss Rhenoy 2012 acte de présence geven, evenals bij de Wielerronde van Rhenoy.

Maartje is 17 jaar jong en verleden jaar nog tè jong om Miss te zijn, maar dit jaar is het wel gelukt. Ze houdt van voetbal, uitgaan en gezelligheid en is in haar vrije tijd  actief in het sociale- en horeca-leven. Naast het bijspringen in de Snackbar de Smulmuis in Rhenoy, die gerund wordt door haar broer Jan en haar zus Willeke, en haar inzet bij allerlei activiteiten, zie je haar regelmatig in de bediening in de Betuwepoort. Dit past helemaal bij haar studie, die ze volgt bij de Horecaopleiding “De Rooi Pannen” in Tilburg. Hier gaat ze elke dag van Geldermalsen met de trein naar toe  om er de kneepjes van het Horeca-management onder de knie te krijgen.

Maartje vindt het superleuk om Miss Rhenoy te zijn en geniet ervan om in de belangstelling te staan. Haar spontaniteit en hartelijkheid zijn eigenschappen die goed passen bij een Miss en als ambassadrice voor Rhenoy. Het bestuur wenst haar veel succes.