Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Dag van de Ouderen in Rhenoy

Muziek en Humor bij Dag van de Ouderen

De 16e Dag van de Ouderen wordt dit jaar gehouden op donderdag 6 oktober in Dorpshuis de Betuwepoort in Rhenoy. Het programma belooft weer veel amusement, met  een bijzondere bingo in de ochtend en een zeer veelzijdige artiest in het middagprogramma. Dit jaar staat het programma vooral in het teken van humor!

Presentator Kees Bos verzorgt tijdens het ochtendprogramma een muzikale bingo.

De muzikale Bingo gaat niet zozeer om het spel, maar vooral om de muziek. De ervaring leert dat mensen al gauw uit volle borst meezingen! 

Tijdens het middagprogramma brengt Dick de Witte zijn seniorenshow. Een totaalprogramma met muziek, zang, variété en parodieën. Dick de Witte laat het publiek van de ene verrassing in de andere tuimelen: met verbazingwekkende trucs, een gekke parodie, een ontroerend lied of met een vrolijke conference. Een zeer afwisselend schouwspel.waarbij vooral veel te lachen valt.

De Dag van de Ouderen  wordt dit jaar gehouden in de Betuwepoort in Rhenoy. De organisatie wil hiermee letterlijk tegemoet te komen aan inwoners van Geldermalsen  aan de andere kant van de A2. Uiteraard zijn deelnemers uit álle kernen van de gemeente van harte welkom.

De Dag van de Ouderen wordt georganiseerd door het Locaal comité van de Ouderen van WelzijnGeldermalsen. Het programma in De Betuwepoort begint om 10.00 uur en is afgelopen rond 16.00 uur. Tussen de optredens door zal in de middagpauze een lunch worden geserveerd. Kaarten voor de Dag van de Ouderen kosten € 12,50 p.p. incl. lunch.
De voorverkoop start op maandag 26 september om 9.00 uur bij WelzijnGeldermalsen, Willemstraat 17a, Geldermalsen.

Reserveren van kaarten is niet mogelijk. Voor meer informatie: tel. 0345-573688.

Klik hier voor de poster