Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Heropening Smulmuis

Heropening Smulmuis

Volgende week dinsdag, 15 maart, gaat de alom bekende snackbar DE SMULMUIS in Rhenoy weer volop open. De afgelopen anderhalve maand hebben de nieuwe eigenaren Jan en Willeke Wiggelinkhuijsen hard gewerkt om van DE SMULMUIS weer een aantrekkelijke eetgelegenheid te maken.

 Bij aankomst valt onmiddellijk het vernieuwde en ruim twee keer zo grote terras op. De oude beplanting is weggehaald en het terras is helemaal opnieuw bestraat. Het nieuwe terrasmeubilair nodigt uit tot het nuttigen van een heerlijk kopje koffie of een ijsje.

Ook de parkeerplaats is gerenoveerd.

 Ga je DE SMULMUIS binnen dan valt direct de kleur van de binnenmuur op: het uiterst zachte lila-kleurtje combineert uitstekend met de kleur van het buitenschilderwerk. Het plaatsen  van een lage bar creëert een bijzonder ruimte-effect. Er ligt een schitterende nieuwe vloer in en het meubilair is aangepast, zodat het interieur een gezellige en huiselijk uitstraling heeft gekregen.

 Om de officiële opening te vieren zijn er in deze openingsweek een aantal leuke acties die in Rhenoy per huis-aan-huisflyer bekend zijn gemaakt. De kwaliteit van de snacks was vanouds al ongekend goed. Daar wordt niets aan afgedaan. Met de plezierige en deskundige bediening van Jan en Willeke heeft Rhenoy vanaf volgende week weer een prima snackbar.

 De openingstijden van DE SMULMUIS zijn:

Op maandag gesloten.
Op dinsdag t/m donderdag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Op vrijdag t/m zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur.

 Deze openingstijden gelden tot en met 31 maart. Vanaf 1 april wordt het openingsuur vervroegd van 12.00 uur naar 10.00 uur. De sluitingstijden blijven dezelfde.

 Wij hopen ook u snel te mogen begroeten in Snackbar de Smulmuis