Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Veldtoertocht wederom een groot succes

Veldtoertocht wederom een groot succes

Afgelopen zondag namen zo’n 250 sportievelingen deel aan de 17e Veldtoertocht van Rhenoy. Ondanks het slechte weer van de afgelopen weken was het de vele vrijwilligers van de Stichting Wielerronde Rhenoy toch gelukt een uitdagend parcours te kunnen uitzetten.

Door de vele regen waren enkele stukken  onbegaanbaar geworden en werden op het laatste moment uit de route gehaald. De hoge waterstand van de Linge zorgde voor ondergelopen stukken land en drassige paadjes. Vooral het eerste gedeelte van de tocht door boomgaarden was een beproeving op de spieren en dit gedeelte zorgde ervoor dat de beruchte Hel van Rhenoy dit jaar als “goed te doen”  werd geclassificeerd.

De deelnemers vonden het een zware tocht maar het mooie weer zorgde ervoor dat iedereen enthousiast bij de Betuwepoort terugkeerde, waar een team klaarstond om de fietsen af te spuiten. De renners werden onthaald door muziek van DJ Ramon en konden binnen genieten van de sfeervolle beelden van deze dag en de presentatie van Miss Rhenoy 2011.