Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Terugblik verkoopmiddag Soos

Bejaardensoos Rhenoy – Acquoy en Gellicum.

Afgelopen zaterdag 11 september was de grote verkoopmiddag van de Soos. Dit jaar iets eerder als normaal, en een iets andere opzet. De verkoop werd gehouden in de grote zaal, en het aanbod was enorm…

De koekjes, die gebakken waren door Erika Iterson, waren niet aan te slepen, en ook de verkoop tafel liep erg goed. Vele kaarten verwisselde van eigenaar en aan de sieraden tafel, gingen heel veel bedels naar de polsen van de jongedames. De perenboom werd regelmatig geplukt, en ook de planten kregen allemaal een mooi plekje bij een nieuwe eigenaar.

De Sjoelbakken werden goed gebruikt, en de spelers waren dan ook fanatiek aan het punten scoren. Aan het einde van de ronde kon iedereen lekker genieten van een kop Koffie of thee, en voor de kinderen was er ranja en bowl.

De verkoop is dan ook  goed verlopen, ondanks het mooie weer, en de nodige activiteiten in de omgeving.

De opbrengst was  2000 euro schoon, en bij deze dan ook hartelijk dank aan alle vrijwilligers en sponsors die hier aan hebben meegedragen.

De prijzen die zijn gevallen……….

De grote verloting:

1e prijs:  rose 592              Mevr. Struike uit Rhenoy
2e prijs: rose 157               Mevr. Versteeg uit  Gellicum
3e prijs: rose 661               F. de Jong
4e prijs: groen 117            Jolanda de Keyzer uit Rhenoy
5e prijs: groen 278            Anita de Bruin uit Rhenoy
6e prijs: groen 195            Dhr. Story uit Rhenoy
7e prijs: rose 686               Tine de Jong uit Beesd
8e prijs: groen 464            Fam. Van ’t Hart uit Rhenoy
9e prijs: rose 666               F. de Jong
10e prijs: groen 295          Fam. Fokkema uit Gellicum.

Sjoelen Jongens:

1e prijs:         Job van Middelkoop
2e prijs:         Tigo de Vaal
3e prijs:         Arne van Iterson

Sjoelen meisjes:

1e prijs:         Hannah Iterson
2e prijs:         Maud Koopman
3e prijs:         Britney Steenpoort

Sjoelen Volwassenen:

1e prijs:         Raaike Wiggelinckhuyzen
2e prijs:         Maud Koopman
3e prijs:         M. Horde

Alle prijzen zijn inmiddels opgehaald of afgegeven.

De bejaardensoos is iedere dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur open voor de 55+ die graag bij ons een kaartje komt leggen of een spelletje rummicub. Nu zijn wij nog op zoek naar mensen die het leuk vinden bij ons op de soos om te komen klaverjassen, zo dat wij een tafel compleet kunnen maken. Vindt U het leuk om te kaarten, kom dan eens langs, en doe gezellig met ons mee…… U bent van harte welkom.

Tevens willen wij aandacht schenken aan het feit dat er tijdens de openingstijden van de soos, verschillende kaarten en postzegels te koop zijn…..

Deze kaarten worden gemaakt door vrijwilligers, en hebben verschillende thema’s en prijzen. Ook de kerstkaarten zijn al volop aanwezig. Er zijn ook cadeau enveloppen en voor de vergeten verjaardag, hebben we leuke armbanden met bedels in de aanbieding, met zowel voor de volwassen, als voor de kinderen leuke bedels. Armband met 3 bedels zijn er al vanaf 5,00 euro  en de losse bedels zijn 1 euro per stuk. Vanaf nu zijn, zowel de kaarten als de armbanden, op de doordeweekse dag te koop aan huis bij Marijke Dorrestein, Dorpsstraat  21 in Rhenoy.

Ons jubileum:

Op dinsdag  16 november 2010 bestaat de Bejaardensoos  40 jaar en ook dit gaan we uitgebreid vieren.

Onze  leden krijgen ter zijne tijd hiervoor een uitnodiging en horen dan wat er die dag gaat gebeuren. Dit blijft nog even een verassing. Maar we hopen dat al onze leden present zijn. U kunt de datum alvast noteren in Uw agenda.

Wij zouden het heel leuk vinden als we nieuwe leden mogen verwelkomen op de Soos, of als U gewoon eens lekker wil snuffelen in de kaarten of sieraden hoek. Kom gewoon eens langs!

Voor vragen kunt U altijd bij een van onze bestuursleden terecht.

Wennie den Hartog, Tonia de Keyzer, Marijke Dorrestein, Lia Bos en Anita Temminck.