Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Terugblik Elfdorpenspel 2010

Terugblik Elfdorpenspel 2010

Ook dit jaar waren we weer van de partij met ons dorpje…
Ondanks dat het een hele klus was is het ons toch weer gelukt om een sportief, leuk maar vooral gezellig team bij elkaar te krijgen.
`S ochtends rond  een uurtje of 9 was het tijd om te verzamelen. Aan veel gezichtjes was te zien dat dit voor de zaterdag erg vroeg was. Gelukkig was de stemming gelijk goed en gingen we vol goede moed op weg naar Meteren,waar dit jaar het elfdorpen spel plaats vond.

Als eerst gingen we met zijn alleen naar het grote veld voor de uitleg van de spellen. Daarna gingen we als team op de foto. Toen was het tijd voor een lekkere lunch. Nadat we lekker met zijn alleen gegeten hadden was tijd om richting het veld te gaan. Op het veld aangekomen zochten we een plek in de schaduw want het was erg warm.  Iedereen hoopte op veel spelen met water maar dit viel helaas tegen. Wel waren er een hoop andere leuke spellen en ondanks dat het zo warm was hadden we er toch veel zin in.

Rond een uurtje of 2 was het tijd om te beginnen. We begonnen vol goede moed en deden erg ons best bij de spellen. Helaas kwamen we tot de conclusie dat we toch nog wat sterke mannen misten. De spellen die met behendigheid te maken hadden ging het prima. De kids waren erg snel en kropen overal onderdoor en langs heen. Maar moest er een spel gespeeld worden waar kracht bij nodig was dan minsten we toch wel de sterke mannen uit ons dorp.

Uiteindelijk hebben we een ontzettend leuke dag gehad en hebben ons goed vermaakt.
We zijn dan ook als team erg trots op jullie!

Bedankt voor jullie inzet!

Elfdorpenploeg Rhenoy 2010

Huub, Britt, Esmee, Merel, Erik, Demi, Kaylee, Nick, Maartje, Marijke, Jory & Boyd
En natuurlijk onze coaches, Johan en Wim

Zoals jullie misschien al hebben kunnen vermoeden hebben we niet gewonnen. Toch gingen we voldaan en met een lach op ons gezicht naar huis! Want: meedoen is belangrijker dan winnen!

Kimberley