Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Terugblik Playbackshow

Terugblik Playbackshow

Natuurlijk was ook dit jaar de Playbackshow een groot succes. Zoals alle andere jaren, was er ook nu weer een lange wachtlijst voor onze lokale artiesten. De ruim 20 acts hebben gezorgd voor een avond plezier en hilariteit, waaronder; 'Mooi uit het Gooi’ door Rick, Daan en Erik. ‘LolyPop’, door Britt, Merel, Niek en Nick. ‘True friends’ door Eva en Sabine. ‘Thriller’ door Celine, Hannah, Kirsten, Esmee en Sophie. En nog vele anderen! En wie waren eigenlijk de artiesten van Flinke Namen, de slotact van de avond?

Het hoge podium was voor sommige kinderen best spannend. Voor het publiek ideaal, want de optredens waren zo voor iedereen goed te volgen. Het enthousiasme van de optredende artiesten werkte aanstekelijk. Het publiek danste en zong uitbundig mee. Geen plankenkoorts, maar vooral plezier!

De hele familie Kalff was dit jaar de jury. Zij hebben vele jaren zelf met ludieke optredens meegedaan aan de playbackshow en speciaal voor het Lustrumjaar is dan ook de originaliteitprijs 'het gouden Kalff' uitgereikt. De acts die in de prijzen gevallen zijn:
- Tara en Pepijn met ‘Cowboys en Indianen’ (zij wonnen 'het gouden Kalff');
- Djenzie met ‘Lachen is gezond’;
- Michelle met  ‘Sha-la-lie’;
- Coosje en Vivian met ‘Telephone’, en
- Hetty, Anita, en Corry met ‘Trappelzak Boogy’.

Het was de hele avond droog. En de kleine kinderen hebben tijdens de optredens op straat gespeeld en genoten van alles, vooral het late opblijven. Het was een feestavond voor de hele familie van 0 tot 90 jaar. Het feest is tot in de kleine uurtjes doorgegaan, mede door het optreden van de band Mother of Pearls, met ‘onze eigen’ Annabel van Wijk.

Klik hier om foto's van de Playbackshow te bekijken.

Heeft u een leuke foto gezien van de Playbackshow? Dan kunt u deze aanvragen bij onze Betuwefotograaf Marinus de Keijzer, bereikbaar via www.betuwefotograaf.nl