Contact | Colofon | Disclaimer

Klik hier voor de nieuwe (digitale) Klepperman van december 2017

 
 

Ervaren tappers en barhulp gezocht

Weet jij hoe je een lekker biertje kunt tappen en dan nog snel ook? Of heb je zin in een avond gezelligheid achter de bar voor het schenken van frisdrank en wijnen? Of ben jij de sterk(st)e man die helpt sjouwen om de barren te bevoorraden (fusten, kratten)?

Dan kan de organisatie van de lustrumfeestweek je hulp héél goed gebruiken.

Je kunt kiezen uit:

* Woensdagavond 26 mei tijdens de heerlijke BBQ
* Donderdagavond 27 mei tijdens de gezellige Bingo
* Vrijdagavond 28 mei tijdens de razend populaire Playbackshow
* Zaterdagmiddag en/of avond 29 mei tijdens de wielerronde of het lustrumfeest met optredens van o.a. Jeroen van de Boom, Grad Damen en Dirk Meeldijk.

Natuurlijk is het de bedoeling de openingstijden zo veel mogelijk te verdelen over de beschikbare vrijwilligers. De festiviteiten zijn allemaal gratis toegankelijk en vinden plaats op de Dorpstraat, waar de drank direct uitgegeven wordt vanuit 3 mobiele barpunten. Na je hulp kun je zelf feesten!

Wil jij als vrijwilliger helpen onze feestweek tot een succes te maken, neem dan snel contact op met: Frank van Wijk (06-52568521) of Miranda de Keijzer (06-29010260). Zij vertellen je graag meer!

Je kunt je ook per e-mail aanmelden: fvanwijk@wxs.nl of fdekeijzer@hetnet.nl en vermeld welke hulp (tappen/ bardienst/ sjouwen) je wilt bieden en wanneer (wo/ do/ vr/ za).