Contact | Colofon | Disclaimer
 
 

Dorpsplan Rhenoy

Ons dorp gaat dit jaar (2012) aan de slag met het opstellen van een toekomstvast dorpsplan. Een plan waarmee we gezamenlijk willen vooruit kijken naar wat er op korte termijn en langere termijn (10 jaar) voor het dorp Rhenoy nodig is met het oog op de leefbaarheid.

Iedereen is welkom om mee te denken en mee te doen!  

Wat gaat goed in Rhenoy en wat kan beter? Plaats hieronder je opmerkingen, vragen, en suggesties.

Reacties (6)

 • Op 31 mei is iedereen van harte welkom om om 19:30 uur in de Betuwe Poort de resultaten van alle input te horen en samen een volgende stap te zetten. Wat gaan we samen doen om Rhenoy nog mooier te maken?
  Geplaatst op maandag, 21 mei 2012 om 16:57 door Kees Froeling
 • Gisteren werd een mooie stap gezet om samen ons dorpsplan inhoud te geven. Na de jongeren lieten nu ook veel volwassenen van zich horen. 31 mei vindt de volgende bijeenkomst plaats. Meer informatie is te lezen in o.a. Nieuwsblad Geldermalsen http://www.nieuwsbladgeldermalsen.nl/lokaal/rhenoy_stevig_aan_de_slag_met_dorpsplan_25321588.html
  Geplaatst op woensdag, 18 april 2012 om 12:20 door Kees Froeling | Website
 • Wat een gemis voor Rhenoy en de VDR dat Trudy voor haar "eigen" vereniging gaat kiezen, maar er woont voldoende jeugd in Rhenoy om dit gat op te vullen volgens mij!

  Trudy, bedankt voor je grote inzet de afgelopen jaren, die ik zelf van dichtbij heb mogen meemaken! Super, ik had/heb er bewonering voor.
  Geplaatst op dinsdag, 28 februari 2012 om 15:21 door Miranda
 • Ik sluit me helemaal aan bij jouw oproep, Jacques! We hebben hier een mooie kans om met elkaar te bepalen wat we belangrijk vinden, wat goed is en wat anders of beter kan. Naast deze website wordt binnenkort een avond georganiseerd voor het hele dorp om mee te denken en samen te werken aan de toekomst van ons Rhenoy.
  Geplaatst op donderdag, 16 februari 2012 om 17:53 door Kees Froeling
 • Voor de toekomst van Rhenoy graag een veilige dorpsstraat. Voor (jonge) fietsers is het nu een Russische roulette. Overigens is de Dorpsstraat na de aanpassingen een mooie racebaan geworden, dit kan volgens mij nooit de bedoeling geweest zijn.
  Geplaatst op zondag, 29 januari 2012 om 23:07 door m.
 • Ik wens de werkgroepdorpsplan rhenoy veel succes met het vastleggen van de toekomst van Rhenoy en hoop dat alle dorpsinwoners meedoen en suggesties inbrengen over wat er beter kan in Rhenoy, betrokkenheid bij het dorpsleven en activiteiten is een must om ons dorp leefbaar te houden, daarom nodig ik ook de inwoners die zich niet met het dorp bemoeien uit om mee te denken en te doen
  Geplaatst op dinsdag, 24 januari 2012 om 12:27 door Jacques

Plaats een reactie

 

 
« Terug naar overzicht