Contact | Colofon | Disclaimer
 
 

Algemeen prikbord

Dit is het algemene prikbord.

Reacties (117)

 • Op maandag 27 juni heeft de Bloeiende Betuwe zijn jaarlijkse slotfeest/musical gegeven. Dit jaar was het thema Hippie Hotel. Het weer was broeierig, maar iedereen was aanwezig, samen met ouders, opa's en oma's en ooms en tantes.... het was wederom weer een enorm spectakel.voor diegene die aanwezig waren, of misschien niet konden, er zijn er foto's en video opnames gemaakt. Deze zijn te bestellen, als set voor 10 euro, bij Anita Temminck.U kunt mij mailen of bellen....
  Geplaatst op dinsdag, 28 juni 2011 om 14:03 door Anita Temminck
 • Goed nieuws... mijn kale muts is terug! :o)
  Mijn vader vond m bij hem in de brievenbus.
  Bedankt voor degene die de kale muts heeft terug gebracht. haha!

  Groetjes Bianca
  Geplaatst op maandag, 30 mei 2011 om 21:59 door Bianca Kalff
 • Hallo lieve Rhenoyers,

  Wat een gezelligheid weer met het Rhenoyse feest he?
  Als eerste op woensdag de BBQ (die voor Natasja en mij onverwachts was, omdat we toch echt dachten dat er bingo was, maar lekker eten is nooit weg natuurlijk haha). Het was gezellig druk, maar ruimte genoeg om lekker je vlees/vis of groenten te grillen. Leuk om weer oude bekenden te zien en lekker te babbelen.
  Donderdag hadden we helaas andere verplichtingen, dus geen bingo voor ons.
  En dan natuurlijk vrijdag de playbackshow. Ik had vorig jaar nou eenmaal beloofd om weer mee te gaan doen, en belofte maakt schuld.... dus moest ik weer wat gaan verzinnen.
  Ik heb er echt wel lang over nagedacht, wat ga ik doen? Nog getwijfeld tussen een paar dingen, maar toen kwam ik op mijn pc het liedje Hoeperdepoep van Sugar Lee Hooper tegen en dacht... hey! Dat kan ik wel eens gaan doen! Een leuk, gezellig en feestelijk nummer, dat past wel bij mij.
  Eerlijk gezegd is die beslissing om dit liedje te gaan doen nog geen twee weken terug genomen dus.
  Toen dus op naar www.partycom.nl te Zwaag voor kleding, een badmuts (door ons omgedoopt tot kale muts), en mooie glitterlaarzen en een paar keer oefenen op het liedje...

  Het was weer ontzettend leuk, heel veel kinderen hebben meegedaan en hebben allemaal zo hun best gedaan! Het zag er allemaal weer heel leuk uit, dansjes goed ingestudeerd! Heel erg knap en blijf zo doorgaan! Want de jeugd heeft de toekomst...
  Want wel jammer was dat er zo weinig volwassenen meededen. Maar drie stonden op het programma. Ik mocht het spits afbijten en daardoor heb ik niet kunnen zien hoe de andere volwassenen het hebben gedaan.
  Of ik dus terecht heb gewonnen? Dat laat ik aan jullie eigen mening over. ;o)

  Maar nu nog even een oproepje:
  Wie o wie heeft mijn kale muts gezien?
  Hij is voor het laatst gesignaleerd op vrijdagavond 27 mei, omstreeks 22:45 u. op het podium. Daarna is de kale muts plotseling verdwenen. Ik heb de kleine tent (achter de grote tent) nog doorzocht.... maar helaas geen kale muts.
  Dus mocht iemand mijn kale muts gezien hebben?
  Dan wens ik u daar veel plezier mee. ;o)

  Groetjes en tot in Rhenoy....

  Bianca Kalff en Natasja Koenen
  Geplaatst op zondag, 29 mei 2011 om 14:10 door Bianca Kalff
 • Onze school De Bloeiende Betuwe is een brede school geworden en daarmee is een samenwerkingsverband ontstaan tussen de school, peuterspeelzaal ’t Hummeltje en naschoolse opvang Astrid Lindgren. We willen meer samen gaan werken, meer gaan betekenen voor onze dorpen en met het nieuwe schooljaar ook enkele naschoolse activiteiten opzetten. We moeten nog wel wat werk verzetten, maar iedereen is enthousiast.

  Donderdag 19 mei, 20.00hr is er een informatieavond op school over onze brede school en alle nieuwe ontwikkelingen. Iedereen die geinteresseerd is in activiteiten die het dorp en de school dichter bij elkaar kunnen brengen zijn welkom.

  Voor vragen bel even met Jack Bloem tel 684535.
  Geplaatst op zaterdag, 14 mei 2011 om 18:49 door Jack Bloem | Website
 • BARBEZETTING 2011

  Ook dit jaar hebben we weer vrijwilligers nodig voor de bar tijdens het dorpsfeest. Lijkt het u leuk om enkele uren of een heel dagdeel te helpen bij de bar (uitdelen, tappen of hand- en spandiensten)? Meldt u dan aan via de mail bij Miranda de Keijzer: fdekeijzer@hetnet.nl of bel 06-29010260.

  “Oud-barleden” zijn natuurlijk ook van harte welkom en zullen ook zeker benaderd worden om tijdens dit dorpsfeest weer mee te helpen!

  Alvast bedankt voor uw medewerking namens de VDR!
  Geplaatst op woensdag, 11 mei 2011 om 10:36 door Feestcommissie
 • Hallo,
  zoals jullie al eerder in de Klepperman hebben kunnen lezen, ben ik een quiltster, zoals meer dames bij ons in het dorp. Voor als U niet weet wat een Quilt is.... dit is een deken bestaande uit 3 lagen, die doormiddel van doorstikken aan elkaar wordt gezet en dat noemt men dan een Quilt.

  Nu quilt ik ook voor een goed doel, genaamd: Jopie's Dromenquilt.
  Zij maken quilts voor zieke kinderen met een levensbedreigende ziekte...... een soort troostdeken, alleen voor hun, met bijv. hun favouriete dieren of bloemen, auto's erop.

  Deze dekens afmaken kost geld. Nu wordt er veel gesponserd, maar nog altijd is er geld nodig voor bijv. een achterkant of het in elkaar zetten van een Quiltdeken.
  Wij maken als vrijwilligers verschillende artikelen, die verkocht worden, om op deze manier ook een beetje te helpen.

  Nu wilde ik op zaterdag 28 mei tijdens de Wielerronde een mand vol met zakdoekhoesjes verkopen voor het goede doel. Ze gaan 1,50 euro per stuk kosten en zijn in allerlei frisse en vrolijke kleuren.

  Wil je hier meer over weten, kom eens langs of bel me.....

  of ga langs op de site van Jopie's Dromenquilt.
  http://jopies-dromenquilt.blogspot.com/

  Help mij deze mand leegmaken..........

  Anita Temminck.
  Geplaatst op dinsdag, 10 mei 2011 om 22:52 door Anita Temminck | Website
 • Oranjecommissie, bedankt voor de gezellige Koninginnedag!!

  niet alleen Rhenoysen vonden het gezellig... las net Nieuwsblad Geldermalsen. daarin stond dit stukje tussen de tweets:

  @ Raadsverslaggev Meteren en Kalenberg hebben de langste optocht van de streek. Maar wel hulp van Est en Varik-Heesselt. Rhenoij het gezelligste oranjeterras
  @ Raadsverslaggev Wadenoijen is veruit het uitbundigst versierde dorp dit jaar. Geldermalsen de mooiste vrijmarkt. En Tiel is het drukst. Einde jurering.

  Leuk compliment, toch? Ben benieuwd naar de foto's!
  Geplaatst op dinsdag, 10 mei 2011 om 22:43 door een terrasgenieter
 • Beste allen,

  Vorig jaar is tijdens het lustrumfeest 2010 veel gefilmd en gefotografeerd. Ik heb zelf gefilmd tijdens de kindermiddag, de barbecue, de bingo, zaterdag overdag en van de artiesten op de feestavond.

  Ik zou het leuk vinden om van het Lustrumfeest een dvd te maken met een compilatie van video- en fotomateriaal. In 2005 heb ik ook een dvd-compilatie gemaakt van de jaren 1985 tot en met 2005.

  Om een compleet plaatje te krijgen ben ik nog op zoek naar film- en fotomateriaal van alle activiteiten tijdens het Lustrumfeest. Daarnaast wil ik ook graag weten hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in een dvd van het Lustrum.

  Stuur mij een mailtje als je materiaal hebt of als je interesse hebt in een dvd. Ook als je de dvd van het 25-jarig bestaan van de VDR wilt, kun je mij mailen. Of je spreekt mij even aan tijdens de feestweek eind mei.

  Groeten,
  Johan de Kroon
  Geplaatst op dinsdag, 10 mei 2011 om 21:51 door Johan de Kroon
 • Dringende oproep omtrent voeren ooievaars in het weiland midden in ons dorp. Gelieve deze niet (bij) te voeren, want dan zal het jong het naar alle waarschijnlijkheid niet redden! Alvast bedankt voor de medewerking.
  Geplaatst op dinsdag, 10 mei 2011 om 21:43 door Wil
 • Bericht van Buurtcomite Nieuwbouw Rhenoy

  Recente berichtgeving in de media wekt de indruk dat alle inwoners van Rhenoy achter het huidig nieuwbouwplan voor 80 woningen staan. Zoals jullie weten is dit niet het geval, een grote groep Rhenoysen die wij vertegenwoordigen is voor nieuwbouw maar niet zoals dat nu wordt voorgesteld. Naast de eerder aangeboden petitie aan de gemeente Geldermalsen is nu door ons een persbericht uitgegeven waarin wij nogmaals die andere kijk op nieuwbouw voor ons dorp willen geven. Het persbericht kan worden nagelezen op onze website http://www.nieuwbouwrhenoy.nl. Voor meer informatie: info@nieuwbouwrhenoy.nl.
  Geplaatst op dinsdag, 10 mei 2011 om 16:11 door Buurtcomite Nieuwbouw Rhenoy | Website
 • Wie, o wie....... heeft interesse om tijdens vakanties en andere bijzondere gelegenheden voor mij de krant te doen......
  het gaat om de woensdag krant met folderpakket...... leuke verdienste...... bel me gewoon eens!!!!
  vraag naar Anita tel: 682971
  Geplaatst op maandag, 2 mei 2011 om 12:56 door Anita Temminck
 • Behoeften Onderzoek Brede School

  Op maandag 28 februari zal OBS de Bloeiende Betuwe een behoeften onderzoek starten naar de brede school. Dit zal worden gedaan in samenwerking met PSZ Het Hummeltje en Kinderopvangorganisatie Astrid Lindgren.

  Een brede school is een samenwerkingsverband tussen school, peuterspeelzaal, opvang, welzijn en aanbieders op het gebied van sport, natuur en cultuur. Doelen zijn bijvoorbeeld bredere ontwikkelingskansen aanbieden voor kinderen en een breder voorzieningenniveau voor kinderen en ouders.

  Op dit moment is er op school geen opvang voor kinderen na schooltijd, en ook is er weinig aanbod van activiteiten. Met ingang van het volgend schooljaar willen we dit gaan veranderen. Daarom wordt nu gestart met dit behoeften onderzoek.

  Het behoeften onderzoek is gericht op de volgende doelgroepen.
  - ouders met kinderen op de Bloeiende Betuwe
  - ouders met kinderen van 2-4 op ’t Hummeltje
  - ouders met kinderen van 0-4 in Rhenoy, Gellicum, Acquoy

  Het onderzoek is vanaf 28 februari 2011 verkrijgbaar op school (wordt meegegeven aan de kinderen), of via de website www.debloeiendebetuwe.nl. De sluitingsdatum is 14 maart 2011.

  Voor vragen kunt u terecht bij Jack Bloem, voorzitter MR van de Bloeiende Betuwe. Via jack.j.bloem@gmail.com of tel 684535.
  Geplaatst op donderdag, 24 februari 2011 om 17:58 door Jack Bloem | Website
 • Smulmuis heeft nieuwe eigenaar.

  Zoals Lies en Jacques eerder op dit forum hebben aangegeven hebben Jan en Willeke Wiggelinkhuijsen Snackbar de Smulmuis overgenomen van Cor en Janny Oomen.

  Velen van u zal het al zijn opgevallen dat Cor en Janny al enige tijd geleden uit de Smulmuis vertrokken zijn. Sinds 11 januari hebben wij het heft (en de spaan) in handen.

  In de korte periode dat we nu bezig zijn, hebben we er al aardig wat in veranderd. Zo zijn de openingstijden langer geworden (zie hieronder), de prijzen op een aantal artikelen in positieve zin begesteld (= verlaagd) en is er voor de mensen die even moeten wachten een leesmap neergelegd. Onnodig te zeggen dat de kwaliteit van de producten zeker niet onder doet voor wat u gewend was, integendeel!

  Op langere termijn staat er nog meer te gebeuren. Zo zal allereerst het interieur van De Smulmuis een facelift krijgen: nieuw kleurtje, nieuwe vloer, nieuwe indeling en ander meubilair. Daarna zal het terras en de buitengevel worden aangepakt. Binnen enkele maanden zal de Smulmuis die aan de uiterste zuidwesthoek van onze bebouwde kom ligt een schitterende binnenkomer zijn voor inwoners en toeristen, waar het aangenaam is even te vertoeven voor een heerlijke snack of een lekker ijsje.

  Wij staan garant voor een vriendelijke ontvangst en een kwalitatief hoogstaand product en hopen ook u snel te mogen begroeten in de Smulmuis.

  Jan en Willeke

  -------------------------------------------------------------
  Openingstijden:

  Maandag: gesloten
  Dinsdag tot en met donderdag: van 12.00 uur tot 20.00 uur
  vrijdag tot en met zondag: van 12.00 uur tot 22.00 uur

  LET OP VANAF APRIL VROEGERE OPENINGSTIJDEN
  Geplaatst op maandag, 7 februari 2011 om 09:51 door Snackbar de Smulmuis
 • weet iemand wanneer de foto's van de "Hel van Rhenoy"geplaats worden......wij zijn lichtelijk nieuwsgierig......
  in de krant stond ook al zo weing hierover.....
  Geplaatst op maandag, 24 januari 2011 om 16:16 door Anita Temminck
 • Weten jullie dat onze snackbar De Smulmuis weer helemaal terug is, en dat hij overgenomen is door Fam Wiggelinkhuizen uit Rhenoy, dus weer Rhenoyse ondernemers erbij, wij wensen de familie en vooral Willeke en Jan veel succes met hun lekkere hapjes.
  Lies en Jacques
  Geplaatst op zondag, 23 januari 2011 om 13:18 door Fam Westbroek
 • Wat duurt het lang voordat de ventweg richting Bloeiende Betuwe klaar is! Vooral met het slechte weer is het erg gevaarlijk voor zowel fietsende kinderen als auto's.
  Vanmorgen kwam er als "bonus" nog een stoplicht bij, waardoor de situatie op de ventweg erg onoverzichtelijk werd.
  Jammer dat daar niet beter over nagedacht wordt.
  Geplaatst op dinsdag, 18 januari 2011 om 12:30 door M. de Keijzer
 • Vandaag weer genoten van de enige echte Hel van Rhenoy!
  Leuk om zo'n toertocht in het dorp te hebben.

  Groet, Martijn
  Geplaatst op zondag, 16 januari 2011 om 22:32 door Martijn Gerrits
 • Kat gevonden (overleden) in Rhenoy http://tinyurl.com/4r6cqf6
  Geplaatst op zondag, 16 januari 2011 om 09:57 door Hofland
 • Van de 19 followers van Dorp Rhenoy (dit gaat over Twitter) komen er maar 5 uit Rhenoy zelf. Opvallend!
  Geplaatst op zaterdag, 8 januari 2011 om 14:54 door Jack Bloem
 • De kerstboom van Rhenoy brandt weer in deze donkere dagen voor kerst. Met dank aan de familie STory (het land), kwekerij Zonnebloem (de boom), familie Bloem (de stroom) en Rik, Olivier, Martijn, Jack, Frank (het opzetten).
  Fijne kerstdagen!
  Geplaatst op vrijdag, 10 december 2010 om 20:44 door M. de Keijzer

Plaats een reactie

 

 
« Terug naar overzicht