Contact | Colofon | Disclaimer
 
 

Feestweek: 11 Dorpentocht-Groot Geldermalsen

Vindt plaats op zaterdag, 24 mei 2014 van 08:30 tot en met zaterdag, 24 mei 2014
Feestweek: 11 Dorpentocht-Groot Geldermalsen

Maak zaterdag 24 mei 2014 een prachtige fietstocht door de 11 karakteristieke dorpen in de gemeente Geldermalsen en geniet van het omringende landschap in dit westelijke deel van de Betuwe: de fruittuin van Nederland. De tocht voert over dijkjes van de slingerende rivier de Linge, langs boerenerven, weilanden, grienden en diverse landgoederen, waaronder ‘Mariënwaerdt’.

In Geldermalsen zal in de voetbalkantine bij GVV een rustpunt worden ingericht.

Bij terugkomst in Rhenoy zal tot 17.00 uur het ‘Betuws Wielercafé’ de Betuwse wielersportbeleving compleet maken met entertainment van Lingesound drive-in, blaaskapel de Papklepels en een kleine wielermarkt. Er zijn 2 afstanden te rijden:
 50 km en 100 km.

De tocht van 50km is (ook) uitermate geschikt voor “gewone fietsen”. Bij deelname op de racefiets/mountainbike is sprake van een helmplicht, opgelegd door de Nationale Toer Fiets Unie (en natuurlijk door jezelf). Bij “gewone fietsen” is die verplichting er niet, maar het advies blijft overeind.

Starttijden:

Tussen 8.30u en 9.00u kun je zelfstandig of in groepsverband starten voor de 100km route. Om 9.00u zal de laatste groep (100km) vertrekken in pelotonvorm. Tussen 9:00u en 9:30u kun je zelfstandig of in groepsverband starten voor de route van 50km.

Inschrijven:

Inschrijven bij NTFUOp 24 mei kan er (voorafgaand aan de tocht) bij de start/finish locatie ingeschreven worden. Wilt u zich nu al inschrijven?

Dat kan hier: op de website van de Nationale Toer Fiets Unie (NTFU)!

Kosten deelname:

  • € 4,00 voor NTFU leden (inclusief 1 gratis consumptie (koffie of thee) bij rustpunt GVV)
  • € 6,00 voor niet NTFU leden (inclusief 1 gratis consumptie (koffie of thee) bij rustpunt GVV)

Locatie start:

Feesttent naast dorpshuis ‘de Betuwe Poort’ te Rhenoy (Kornelis van Wijnenstraat 1)

Meer informatie:

via de website www.11dorpentocht.nl